A kisboltunkban is elektromos padlófűtést használunk

A férjemmel egész héten dolgozunk, egyedül a vasárnap a szabadnapunk. Ezért nagyon jól jön a vasárnapi nyitva tartás, amikor csak vasárnap van időnk elmenni vásárolni. Pár éve nyitottunk egy saját kisboltot is, ami szintén nyitva van vasárnap is, mert így jó az üzlet. A kisbolt a házunk garázsában helyezkedik el, mert eladtuk az autónkat és a garázst pedig átrendeztük boltnak. A környéken ez az egyetlen kisbolt, úgyhogy nagyon jól megy a dolog.

A garázs átrendezése nagyon sok pénzbe és energiánkba került, de megérte. A falakat le kellett meszelni, a padlót is újra kellett építeni nulláról. Nagyon szép lett a végeredmény, mivel sikerült a megfelelő szakembereket megtalálni. Mivel a garázsba nem volt bevezetve a fűtés, kénytelenek voltunk találni erre is egy megoldást, hiszen télen nem megy a bolt, ha fagyoskodunk benne, és a vevők sem fognak betérni.

Szerencsére nagyon jó ötletet kaptunk az egyik ismerősünktől. Ő az elektromos padlófűtést ajánlotta, mivel nekik is az van pár éve és soha nem volt vele semmi gond, nem kell karbantartani, ellenőrizni, nem hibásodik meg. Az amorf fűtőszálas szőnyeg hibátlanul fűt, a fűtőszálak nem rozsdásodnak be, tehát az elektromos padlófűtés gyakorlatilag amíg áll a ház, működik. Ennek ellenére is jár vele 15 év garancia.

Utánanéztünk az elektromos padlófűtésnek a https://elektromospadlofutes.info/szereles oldalon, ahol részletes információkat szereztünk erről a viszonylag új technológiáról. Hamar kitöltöttük az árajánlatkérő lapot ugyanitt, a https://elektromospadlofutes.info/szereles-n. Ezután felhívtuk a céget, hogy megbeszéljük, mikor jönnek el a garázsunkba felmérni a helyiséget. Ez alapján tudják megállapítani és kiszámolni, hogy mekkora méretű és hány darab fűtőszőnyeggel tudják legjobban lefedni a szobát. A szőnyegdarabkákat egyenként készítik el, mivel csak egy darab fűtőszál fut benne végig. A garázs egyelőre nem volt berendezve, ez sokat könnyített a számoláson.

A padlóburkolat sem volt lefektetve, ezért szerencsére nem kellett fölszedni, hogy be tudják rakni alá a fűtőszőnyegeket és utána újra lerakatni. A gondos szakemberek pontosan kiszámoltak mindent és pár nap múlva el is jöttek újra az elkészült fűtőszálas szőnyegekkel és a szerszámokkal. A vékony szőnyegeket könnyedén lefektették és pontosan le tudták fedni vele a helyiséget ott, ahol kellett. A munkavégzésről számlát és igazolást is kaptunk.

Ezután kiválasztottuk a padlóburkolatot és le is rakattuk. Utána már csak a bolt berendezése volt hátra. Szépen kiválasztottuk a megfelelő bútorokat és berendezést. Nagyon tetszett mindkettőnknek a végeredmény. A boltunkat ezután rövidesen meg is tudtuk nyitni. Sorra jöttek a környékről a vásárlók, mondván, hogy hiánypótló volt ez a vállalkozás. A környező utcákban ugyanis tényleg nem lehet ilyen jellegű kis élelmiszerboltokat találni.

A padlófűtés hibátlanul funkcionál, semmi gondunk nincs vele. A hőmérsékletet könnyen be tudjuk állítani és nem kell félni attól, hogy magas lesz a számla vagy esetleg elromlik a fűtés, mert nagyon megbízható.