Az internet mindig nyitva – fém polcrendszerért ki sem kell mozdulni itthonról

Annak ellenére, hogy ismételten lehet a hét minden napján vásárolni, nem feltétlenül kell mindig minden miatt útra kelni. Különösen akkor nem, ha az ember még csak tervezgeti valaminek a megvásárlását – egy weboldalon szemlélődve egyetlen eladó sem fog odajönni hozzánk, s ránk tukmálni valamilyen terméket, s itt nem kell elsütni azt az unásig ismételt mondatot, hogy „köszönöm, csak nézelődünk”. Egyébként vajon hányszor hallják ezt egy nap ezek a szegény kereskedelmi dolgozók? Azért az ő életük sem könnyű.

Nem is olyan régen a fém polc ár volt az, ami különösképpen foglalkoztatott. Van egy kisebb raktárépületünk, ahová kifejezetten egy polcrendszerre lenne szükségem. Amilyen egyszerű dologról van szó, annyira nem tudtam hirtelen, merre is induljak el, kitől érdeklődjek, s arról sem volt semmiféle fogalmam, hogy milyen költségvonzata lehet ennek az egésznek. Vegyem meg a polcokat, aztán szereljem fel? Vagy hívjak erre egy külön szakit? Vagy van olyan cég, mely azt is vállalja, hogy felszereli nekem a náluk vásárolt polcokat? Ez lenne a lehető legideálisabb.

fém polc ár

Felhívtam az unokatestvéremet, aki általában tájékozott ezekben a témákban. Nem csalódtam, azt mondta, eszem ágába se jusson valamilyen hipermarketet, lakberendezési áruházat felkeresni, van egy remek ötlete azzal kapcsolatban, hogy kikhez is kellene fordulnom. Felhívta a figyelmemet egy olyan cégre, mely amellett, hogy nagyon sokféle terméket kínál, még az összeszerelésben is tud segítséget nyújtani. Őszintén szólva nekem minden olyan megoldás szimpatikus, amivel időt spórolhatok meg, de persze nem mellékes az sem, hogy mennyire rúg az a fém polc ár, amivel ez a vállalkozás dolgozik.

Amikor kicsit körbejártam a kérdést, rádöbbentem, hogy nagyon sokfajta polc közül választhatok. A raktárban elsősorban a praktikum, a biztonság, a terhelhetőség, illetve az állíthatóság fontos számunkra, hiszen változik, hogy éppen milyen elosztásban, milyen méretű termékeket kell hosszabb-rövidebb időre itt tárolni, nem praktikus, ha fix méretűek a polcok. Az viszont nem igazán érdekelt, hogy esztétikailag milyen a kiválasztott darab –egyébként is, egy egységes polcrendszer önmagában is rendezettséget, szervezettséget sugároz, mely szerintem szép látványt nyújt, még akkor is, ha a legegyszerűbb fém rudakból, állványokból áll össze az egész.

Nagyon megtetszettek a salgó polcok, melyeknek számos előnyéről olvashattam. Mivel csavarmentes, sokkal könnyebb az összeszerelése, s az ára is kedvezőbb, mint a csavaros változatoknak. Kifejezetten ajánlották az olyan kisebb raktárakba, ahová nem gépekkel hordják a tárolást igénylő árut, hanem csak kisebb mennyiségben. Ami mindenféle termék esetében előnyt jelent, s itt is biztosították, az a gyártói garancia. Anyagát tekintve egyébként jó minőségű acél ez a polctípus, így ez volt az első számú jelöltem.

A rozsdamentes polcok is nagyon megtetszettek, láttam képeket pl. ilyen könyvespolcról – ami kissé szokatlan ugyan, de egyáltalán nem keltett rideg vagy igénytelen hatást. Ki tudja, még az is lehet, hogy egyszer a lakásomban is hasonló rendszert alakíttatok ki, nem csak a raktárban. Úgy döntöttem, hogy a raktárhelyiségre kérek egy árajánlatot, hogy legalább megközelítőleg tudjam, milyen költségekre számíthatok. Ezt online is lehetett igényelni, szóval éltem a lehetőséggel – miért is menne el az ember boltba, ha így is megoldhatja? Minden információ rendelkezésre áll, legyen az fém polc ár vagy a fém polc típus, tippek, ajánlások, miegyéb.