Egy weboldal minden nap nyitva tart!

Pár évvel ezelőtt nagy port kavar a vasárnapi nyitvatartás kérdése. Engem azért nem hatott meg a dolog, mivel falun lakunk, ahol nem hogy vasárnap, szinte soha nincs nyitva semmi. Egy egész napot kell arra szánni, hogy vásároljon az ember; elmenni a legközelebbi városba egy óra autóval. Nem lehet csak úgy “leugrani”, mint fent Pesten. Szóval nekem édesmindegy volt a dolog.

Amióta megjelentek a kiszállítást is vállaló online webáruházak, még csak azzal sincs problémám, hogy időt kelljen szánni a vásárlásra. Leülök a gépem elé, kattintok párat, aztán nemsokára már jönnek is a szállítók.

Nem kell azon gondolkodnom, hogy időben odaérjek, hogy mikor menjek, meg miért. Nem tudok elfelejteni semmit, és nem vagyok időhöz kötve; ha akarom, hajnalban is tudok vásárolni.

Így van ez már akkor is, amikor ajándékot szeretnék vásárolni. Az Ajándék Varázsló honlapjáról szépen kilestem, hogy melyik ajándék lesz a legmegfelelőbb a tech-imádó unokaöcsém számára – azért egy kicsit muszáj volt inspirálódnom innen: http://ajandek.varazslo.hu/blog/item/bluetooth-os-okos-eszkozok-mindenkinek – és megvettem a terméket minden gond nélkül.