Nem kell vasárnap boltba menni, ha lehet online is rendelni

A vasárnapi nyitva tartás megítélése szerintem az emberek között változó. Vannak, akik támogatják, vannak, akik nem. Én csak azért, mert egyszerűen csak vasárnap van időm lemenni a boltba. Mondjuk ezt elkerülendő, legutóbb, amikor táskát akartam venni, akkor rendeltem az annataska.hu-ról, hogy elkerüljem a sorban állást. Nagyon szeretem ez a webshopot, mert mindig megtalálom azt, amit keresek. A kiszállítás is nagyon gyors, és az ügyfélszolgálatot is bármikor meg lehet keresni, ha az embernek kérdése van, mert készséggel válaszolnak. Nekem a legjobban itt a Tamaris táskák tetszenek, azok is váltak be a legjobban hosszútávon.

Én nagyon szeretem az oldalon a szűrés funkciót. Ugyanis itt különböző paraméterek alapján tudjuk beállítani, hogy a weboldal milyen találatokat dobjon ki. Ha például mi rózsaszín táskát szeretnénk venni, akkor ne kelljen egy csomó feketét végigböngészni, hogy megtaláljuk, amit keresünk. Külön pluszpont, hogy a GLS futárszolgálat szállít ki, mert velük eddig csak jó tapasztalataim voltak, sosem volt semmi gond. De nem csak házhozszállítással lehet vásárolni, hanem lehet rendelni Pick Pack Pontra is, amit én már egy párszor kipróbáltam, amikor várható volt, hogy a kiszállítás idején pont nem leszek otthon.

Mindenképp tudom ajánlani az oldalt mindenkinek, nem csak annak, aki Tamaris táskák széles kínálatát szeretné nézegetni. Mert nagyon precíz és megbízható, és még a minőség is garantált, hiszen megtalálhatóak a Glami oldalán is.