Vasárnap, otthon, az ágyból, pizsamában a legeslegjobb új nyári gumit rendelni

Az online vásárlásnak köszönhetően egyre kevésbé zavar be az, hogy éppen a hét melyik napja van, legyen szó akár a vasárnapról. Persze az nyílván való, hogy hétvégén nem fogják kiszállítani a megvásárolni kívánt terméket, vagy termékeket, de magát a rendelést le lehet adni bármikor. Ez azért is nagyon jó, mert a legtöbb embernek hétvégén van ideje az ilyesmivel foglalkozni, legalábbis én így vagyok ezzel.

Általában, amikor online rendelünk valamit, az mindig valamilyen nagyobb összegű, értékesebb terméket takar. Nem fogok megrendelni az internetről, mondjuk egy darab sajtot. Az ilyesmit én is jobb szeretem személyesen, az üzletben lebonyolítani. De például a tv-met, vagy a telefonomat már online rendeltem, és nekem teljes mértékben megérte ez. Kényelmesen, otthonról kiválasztottam azt a típusú terméket, amelyről úgy gondoltam, hogy kielégítené az igényeimet, és pár kattintás révén már meg is rendeltem magamnak. Emlékeim szerint ez is vasárnap történt, pizsamában az ágyban.

Most épp új nyári autógumit szeretnék rendelni. Eddig mindig gumiszervizből vásároltam, de most úgy döntöttem, hogy inkább ezt is kényelmesen, itthonról oldom meg. Régebben úgy voltam vele, hogy szerettem volna mindent a saját szememmel látni, azt szépen megtapogatni, vagyis fizikailag részt venni a termék kiválasztásában. Aztán egyre több mindent kezdem az internetről beszerezni és elmúlt ez az igényem. Hiszen a legtöbb helyen, ha az ember nem elégedet azzal, amit kapott, vagy ha az hibás, akkor könnyedén kicserélheti, visszaküldheti.

Az egyik haverom is pont a múlt hétvégén rendelte meg az új nyári gumiját, úgyhogy tőle kértem segítséget, hogy ajánljon nekem is egy jó oldalt, ahonnan lerendelhetném a sajátomat. Szerencsére nincs szükség mind a négy gumi kicserélésére, csupán a két hátsó kerékre fér rá a csere, ugyanis azok eléggé elkoptak a tavalyi nyár folyamán. Szóval megnéztem az ajánlott oldalt és úgy döntöttem, hogy ez megfelelő lesz az én számomra is. Szeretem az olyan felületeket, amelyek könnyedén átláthatóak, és jól kezelhetőek. Számomra a keresés az elsődleges. Utálom, amikor elsőre nem találok valamit egy oldalon, beírom a keresőbe a kulcsszót, és nem dob ki semmit. Itt viszont még kategorikusan is lehet „nyomozni”, szóval ezzel nálam meg is vette magát.

nyári autógumiHamar ki is választottam az ajánlott tíz gumi közül a nekem megfelelőt. Ez úgy árban, mint márkában, és véleményem szerint minőségben is viszi a prímet. Nem is bánom, hogy eddig halasztottam a vásárlást, mivel most hatalmas akciók vannak, vétek lenne kihagyni. Igaz van szállítási költség is, de ez az összeg minimális, kb. ezer forint darabonként. Szerintem ennyit simán ki lehet bírni. A rendelés maga pár kattintás által megvolt, egy két fontosabb adatot kellett kitöltenem, és kész. Már alig várom, hogy megérkezzenek. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én úgy szeretem az új gumik tapintását, és illatát. Van benne valami új, valami izgalmas. Érzi az ember, hogy ez egy új kaland kezdete, és tudja, hogy egy csomó mindent fog átélni ezekkel a gumikkal. Engem legalábbis mindig ez a furcsa, mégis izgalommal teli érzés szokott ilyenkor eltölteni.

Még nézegettem egy darabig ezt az oldalt, gondolkozok azon, hogy lehet a család többi tagjának is meg kéne nézni az autóját, és ha szükséges, akkor majd nekik is innen rendelek gumiabroncsokat. Jövőhétvégén át is megyek apukámhoz, aztán közösen eldöntjük, hogy mi legyen.

A gumik felszerelése is mindig egy élmény nálunk. Ilyenkor átjönnek a fiuk és munka közben, meg után jókat szórakozunk. Igaz sok helyre, Budapesten belül ki is lehet kérni a rendelést, ahová az ember elmegy, átveszi a gumikat, és ott helyben fel is szerelik neki. Ez is egy pozitívum, főleg olyan emberek számára jón jól, akik ezt egyedül nem tudnák megoldani. Továbbá lehetőség van kézpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is. Mivel én úgyis bankkártyára kapom a fizetésem, nem látom értelmét azt kivenni, és majd helyben kifizetni, inkább átutalom. De ki, hogy van vele, a lényeg, hogy meg van mindenkinek az esélye arra, hogy eldöntse, neki melyik út a szimpatikusabb.

Minden esetre én azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne várja meg a hétfőt, ha akár már vasárnap is megrendelheti az új nyári autógumiját.