Vasárnap volt, amikor megismerkedtem a tartós bérlettel

Biztos emlékeztek mindannyian arra az időszakra, amikor a kormány bevezette a vasárnapi zárva tartását a boltoknak, üzleteknek. Mindenki nehezen tudta megemészteni a dolgot, nehéz volt hozzászokni és bizony nálunk is másik napra került a nagybevásárlás, át kellett kicsit alakítanunk a programjainkat.

Tisztán emlékszem a napra…

tartós bérletEmlékszem, hogy egyik ilyen vasárnapon, amikor még a boltok zárva voltak, nagyon borús, esős, rossz idő volt. A gyerekek egymással játszottak, a feleségem olvasott, én pedig neteztem. Rám írt az egyik barátom, mert az egyik cégéhez keres partner. Tartós bérletet szeretne vásárolni, mert nagy szüksége lesz autókra a cégéhez, mivel Magyarország szerte kell menni mindenfele autóval üzleteket kötni. Én pont az előtte lévő vasárnap néztem a flottakezeles.hu nevű weboldalt, ahol el is időztem egy jó darabig, mert nagyon megtetszett amit, és ahogy írtak. Át is küldtem a tartós bérletről szóló részt Tominak, hogy ő is el tudja olvasni.

Pár órára el is tűnt, láttam, hogy nincs online, majd írt. Mondta, hogy örökké üldözni fog engem a hálája, mert pontosan ilyen céget keresett. Átolvasta az egész honlapot és nagyon jó véleménnyel volt. Letöltötte az ingyenes dokumentumokat, amikből sokkal okosabb lett és rendesen képbe is került. Nagyon megörült neki, hogy nem kell tovább keresgélnie és mondta, hogy azonnal fel is keresi a céget. Így is tett és nagyon jó benyomást tettek rá, nyélbe is ütötték az üzletet. Tominak már nem kell tovább aggódni a tartós bérlet miatt, mert az a probléma szerencsére már a múlté, hála a flottakezeles.hu nevű weboldalnak és annak a teamnek, ami ez mögött áll.

Tomi mondta azt is, hogy tovább fogja ajánlani őket, mert ez a tartós bérlet igazán megéri és nagyon jó tapasztalatokkal gazdagodott.