Vasárnapi nyitva tartás ide vagy oda, van annál jobb is

Milyen jó, hogy vasárnap is nyitva vannak a boltok! Mi lehet még ennél is jobb? Hogy léteznek az online webshopok. Annyival megkönnyítik a dolgunkat. Én amúgy sem szeretem a nagy tömeget a bevásárlóközpontokban, boltoknak, főleg nem így a karácsony közeledtével, amikor vasárnap is zsúfolva van az összes bolt.

Pont advent első vasárnapja volt, amikor rájöttem, hogy nekem biztosan nincs kedvem kimozdulni, de még is csak neki kellene állni összeszedni a karácsonyi ajándékok kiválasztásának. Abban már biztos voltam, hogy az öcsém pólót kap ajándékba. De vajon létezik-e az online póló rendelés? Naná! Találtam egy olyan egyedi mintás, feliratos pólókkal foglalkozó webshopot, ahol szerintem két órát biztos elböngésztem. Na de nem azért, mert nem találtam, amit keresek, hanem akkora volt a választék, hogy nagyon nehezen tudtam dönteni.

online póló

Először is ami szembe jött velem az éppen aktuális karácsonyi mintás pólók, pulcsik voltak. Az öcsém imádja az ilyesmit, karácsonyi pulcsiból is biztosan van már neki vagy 10 különböző féle. De azért nem akartam lemaradni, az első találatnál, átnéztem mi közül is válogathatok. Olyan jó, hogy van végre egy oldal, ahol nem minden egy helyen van és csak szétszedik, hogy női vagy férfi kategóriába tartozik, hanem még külön kategóriák, témákra is rendezve vannak a pólók, pulcsik. Így találtam rá például az állatos, filmes és többi karácsonyos pólóra is. Amik közül röpke két óra alatt sikerült is kiválasztanom a megfelelőt.

Árban szerintem sokkal jobb, legalábbis nem gondoltam volna, hogy ilyen kedvező áron megúszom az öcsém ajándékát. És ezután találtam meg a legjobbat: Nem csak megrendelhetem, de még ki is szállítják nekem. Egyáltalán nem kell elmennem érte, átverekedni magamat a nagy tömegen. Kényelmesen megrendelem és 1-2 munkanapon belül már meg is kapom a pólót.

Már csak egyetlen egy problémám volt, hogy mekkora méretet rendeljek. Nagyjából tudom, hogy mekkora lenne szükséges, de hát azért ajándék ruha vásárlás esetén mindig benne van a rizikó, hogy mégsem találom el. Rendeltem már olyan webshopból, ahol sajnos elrontottam a méretet és olyan macerás volt a kicserélése, hogy inkább hagytam az egészet. De a lolmartk.hu-nál még erre is gondoltak. Először is van egy pontos mérettáblázatuk, ahol pontosan láthatom, hogy melyik méretnek, mekkora pontosan a hossza, szélessége stb. De ha ezekután sem találnám el, akkor lehetőség van a lehető legegyszerűbb módon a méretcserére is. És még ehhez sem kell kimozdulnom, csak kitöltöm a felületen, hogy mekkorát-mekkorára cserélnék, és házhoz jönnek érte, valamint hozzák is az új méretet. Ez engem abszolút meggyőzött. Tudtam, hogy megvan a tökéletes karácsonyi ajándék.

Végül egyébként eltaláltam a méretet és nem volt szükség a méretcserére.