A vasárnapi bevásárlás és a megoldás

Nagyon hálás vagyok, hogy végül vissza lett állítva a vasárnapi nyitvatartás. Egyrészt nyilvánvalóan azért, mert nekem hét közben vajmi kevés időm van bevásárlást intézni, és mindig a hétvégéken teszem ezt meg. Amikor pedig a vasárnapi ebéd elkészítésekor rádöbbenek, hogy előző nap elfelejtettem valami fontos dolgot megvenni, bizony nagyon jó, hogy el tudok ugrani gyorsan a szupermarketbe. 

Másrészt pedig ha ez most nem így lenne, akkor nem találkoztam volna múlt hét vasárnap az egyik régi barátnőmmel, akit ezer éve nem láttam. Amellett, hogy nagyon jó volt újra látni, egy nagyon fontos információval gazdagodtam általa. Ajánlott ugyanis egy biztosítással foglalkozó céget, a Pannonsafe-et, amelyen keresztül ő és a férje intézték a lakásbiztosításukat.

Elmondtam, hogy mi is éppen ezzel küzdünk, ugyanis szeretnénk, ha a lakásbiztosítás tartalma magába foglalná a kerti bútorokat, a napkollektort, és a kisállat biztosítást is.

lakásbiztosítás tartalma

Mint megtudtam, ha a Pannonsafe-en keresztül kötjük meg, a lakásbiztosítás mindezt tartalmazza, ugyanis léteznek bizonyos kiegészítő biztosítások, amelyek közül lehet választani, és mivel a cég majdnem az összes biztosítóval partnerségben áll az országban, ezért biztosan megtalálják számunkra a legkedvezőbb ajánlatot.

Megnéztem én is  a honlapjukat, a pannonsafe.hu-t, és tényleg igaz, hogy nagyon sok mindent tartalmazhat a lakásbiztosítás, emellett pedig nagyon professzionálisnak is tűnik a cég, tekintve, hogy majdnem két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Így a vasárnapi nyitvatartásnak köszönhetűen végülis találkoztam egy rég nem látott baráttal, és a lakásbiztosításon sem kell törnöm többet a fejemet, hiszen megvan a megoldás.