A vasárnapi nyitvatartás még mindig nagy szó valahol?

Mindig is nagyvárosi ember voltam, és valahogy volt igényem rá, hogy vasárnap este is nyitva legyenek bizonyos dolgok, elérhetők legyenek bizonyos szolgáltatások, amiket igénylek. A “24” (a 24 órás nyitvatartás miatt) egy bűvös szám nekem ebből kifolyólag. És ennek a számnak a kapcsán szeretnék most valami kevésbé témába vágóról beszélni. De minden onnan indult tényleg, hogy erről a “város, ami soha nem alszik” effektusról írtam szakdolgozatot is – olyan vonalon elindulva, amiről első felvetésemben szóltam az előbb.

Megszámlálhatatlanul sok változatban, sok kifejezés elé begépelve kerestem rá a 24-es számra, mígnem olyan dolgokba is belefutottam, ami tényleg nem tartozik a témához. Például a szekhelyszolgaltatas24.hu-ba. Nagyszerű dolog, hogy az interneten véletlenül lelünk rá hasznos szolgáltatásokra, nemde? Biztos mással is történt már ilyen. És szekhelyszolgaltatas24.hu tényleg egy csodás találmány. Ráadásul egyik kollégám pont azzal a hírrel írt rám minap, hogy valami megmagyarázhatatlan véletlen folytán ő is pont beléjük futott a neten, csak ő a ” székhelyszolgáltatás budapest árak ” címszavakra keresve. Már sejtitek gondolom, hogy milyen típusú székhelyről, és milyen jellegű szolgáltatásról van szó, utóbbiak alapján…

Nagyon jó áron, 6+1 hónapra biztosítanak nekünk székhelyszolgálatot ők, Budapesten, vagy egy kicsit drágábban, de az IPA-mentesség miatt végső soron pont, hogy megérősebben vidéken. (Tehát ott az alapcsomag ára magasabb egy picit, de ha nem ragaszkodunk a fővároshoz, több előnyt lelünk ott, mint itt, Budapesten, a költségeink szempontjából.

A székhelyszolgáltatás mellé online ügyintézést kapunk (tehát tényleg nem kell aggódnunk a nem túl nagy távolság miatt sem), valamint jogszerű eljárást, cégünk vagy vállalkozásunk számára kihelyezett cégtáblát, a postánk átvételét és kezelését is rendezettnek tudhatjuk. A távolság pedig tényleg nem nagy a vidéki helyszínen sem (Budapesthez képest persze). A falu amiről szó van: Újlengyel. De most, hogy a lényegre tértem, és ez esetleg már felkeltette bármelyiktek érdeklődését, nézzétek meg magatok, mi mindennel kecsegtetnek még: székhelyszolgáltatás budapest árak.

Cégeket céloznak tehát, egy jól átlátható oldalon leírnak mindent, amit tudnotok kell. Ha át akarjátok helyezni a székhelyeteket, az nem túl bonyolult folyamat, ezt is leírják. Szerintem vágjatok bele bátran, mert sok haszonnal kecsegtet, és mostanság úgyis célszerű spórolni irodahelyiségek bérlésén. Dolgozni pedig mostanra megtanultak a komoly cégek távmunkában is – már írtam az internet, életünkre gyakorolt áldásos hatásairól, ezzel is tudnám folytatni a sort!…