Kevesebb megosztóbb téma létezik

A szüleim a kereskedelemben dolgoztak, így ők a saját bőrükön éreztek, mikor egy időre be lett vezetve itthon a vasárnapi nyitva tartás.

Emlékszem rá, hogy az emberek körében mennyire nem volt egyetértés abban, hogy ez a változtatás rendben van, vagy nincs. Még a szüleim sem voltak teljesen azonos véleményen ezzel kapcsolatban.

Apukám inkább semleges volt ebben a témában, azt mondta, hogy neki igazából mindegy, hogy milyen napokon dolgozik a héten. Alapvetően a túlórák sem zavarták, amíg azokat jól megfizették.

Anyukám viszont teljesen kiakadt, mikor ezt kivezették. Azt mondta, hogy a vasárnapi napok lehettek volna családi napok is végre, mert akkor mindenki egyszerre ráért volna.

Az egy ismerősöm például teljesen ellene volt annak, hogy a boltok zárva legyenek vasárnap. Ő, mint városi ember, hozzászokott ahhoz, hogy akkor megy el a boltba, amikor csak szeretne. Általában neki vasárnap volt ideje arra, hogy az aktuális heti nagybevásárlást elintézze, így azonban arra kényszerült, hogy hetente többször kellett kisebb dolgokat vásárolni.

Én a magam részéről valahol minden álláspontot megértek. Talán annyit tudnék hozzáfűzni, hogy a hétvégi munkáért jóval magasabb pótlékot kéne fizetni a dolgozóknak, mert ami most van, azt kicsit kevésnek tartom. Így talán a dolgozók sem éreznék akkora macerának azt, hogy vasárnaponként is dolgozniuk kell. Én inkább innen közelíteném meg a dolgot a döntéshozók helyében, de hát biztosan sok olyan faktor van még, amiről nem tudok.

Én egyébként nem rég nyitottam egy új üzletet, amiben nagy segítséget jelentett nekem a topcegalapitas.eu csapata. Ez az élelmiszerüzlet nyitva lesz vasárnaponként is, ami az egyik legelső döntés volt, amit meghoztam.

Persze hiába a fontos döntések, ha a kft alapítás gondot jelent, márpedig nekem sok gondom volt vele, egészen addig, amíg rá nem találtam a fent említett szolgáltatóra.

A weboldalukra ránézve ti is láthatjátok, hogy milyen profizmust és megbízhatóságot képesek nyújtani az ügyfeleik számára.

Az általuk nyújtott szolgáltatások két részre oszthatóak szét: az első egy vállalat megalapításában nyújtott segítség, a második pedig egy székhelynek a biztosítása egy cég számára.

A kettő lehetséges együtt és külön-külön is. Akármilyen megoldásra is van szükségünk, azt itt maradéktalanul végre fogják hajtani, ahogy az én vállalkozásom esetében is történt.

Itt komoly szakemberek dolgoznak, akik rendkívül hasznos tanácsokkal is elláttak engemet. Mielőtt eljöttem volna hozzájuk, abban sem voltam biztos, hogy mi lesz a megfelelő cégforma. Itt azonban részéletesen levezették nekem, hogy az én elképzelésimhez egy kft alapítás lenne való. Már önmagában emiatt is megérte a számomra, hogy hozzájuk fordultam, de ez még közel sem minden!

kft alapítás

A székhelyszolgáltatásuknak rendkívül sok előnye van, így én nem is gondolkodtam túl sokat azon, hogy ezt is kérjem a vállalat megalapítása mellé. Ez már csak azért is egy jó döntés volt, mert így a cégalapításért önmagában nem kell fizetni, hiszen ebben az esetben csak a székhelyszolgáltatással kapcsolatos költségek terhelnek. A weboldalukon gyorsan megtalálhatjátok ti is azt, hogy melyik szolgáltatásuk mennyire kerül, így a saját szemetekkel is láthatjátok, hogy milyen kedvező áron is dolgoznak.

A székhelyszolgáltatási csomag hat hónapra szól, amihez még jár egy hetedik ajándék hónap is! Természetesen ez később meghosszabbítható.

De milyen előnyökhöz is jutott az induló vállalkozásom ezzel a szolgáltatással?

Gyakorlatilag minden, a székhellyel kapcsolatos ügyintézést rájuk bízhatok!

Például ott vannak a különböző ellenőrzéseket végző hatóságok, melyek gyakran váratlanul felbukkanhatnak egy vállalkozás székhelyénél. Ahhoz, hogy ezekkel a hatósági kényszerintézkedésekkel megfelelően és törvényesen fel tudjunk lépni, szakértelemre és jogi tudásra is szükség van. A topcegalapitas.hu-nál megtalálhatjuk azokat a munkatársakat, akik rendelkeznek ezekkel az ismeretekkel, így ezt nyugodtan rájuk bízhatjuk.

A leveleink elraktározásáról és azoknak a továbbításáról is gondoskodni fognak nekünk, ami számomra egy nagy könnyebbséget jelent.

Az egyik legelső kérdés, amit feltettem nekik, az volt, hogy hol fogok majd tudni tárgyalni a beszállítóimmal. Gyorsan megnyugtattak, hogy emiatt kár aggódnom, mert ők biztosítani fognak nekem egy tárgyalótermet, amit nyugodtan használhatok. Ez a tárgyalóterem egy kifejezetten nívós környéken található, így ez hozzá fog járulni ahhoz, hogy az ügyfeleim a lehető legkomolyabban vegyenek engemet.

Azt sem gondoltam volna, hogy a kft alapítás ennyire gyorsan is történhet. Vannak barátaim, akik már belevágtak ilyesmibe, de nekik sokkal lassabban ment, mint nekem. Ez persze nem az én érdemem, hanem sokkal inkább ennek a fantasztikus szolgáltatónak, akik végig fogták a kezem az alapításnál, és fogják most is, köszönhetően a székhelyszolgáltatásuknak. A cégem sikere szempontjából nem is hozhattam volna jobb döntést annál, hogy velük lépek partneri kapcsolatba. Bárkinek ajánlom őket, de leginkább azoknak, akik az első vállalkozásukra készülnek, mert nekik ők különösen nagy segítséget fognak nyújtani.